Preferred Partners

Preferred Partners zijn bedrijven en instellingen:

  • Die er belang bij hebben op professionele wijze contact te onderhouden met DVA leden.
  • Die ondersteuning en expertise bieden aan het verzorgen van het DVA kenniscentrum, zowel via events als via de website.
  • Preferred Partnership wordt per branche “exclusief” aangegaan.
  • DVA streeft naar een evenwichtige verdeling tussen Preferred Partners en Aangesloten leden en naar een spreiding in kennisgebied.

Marxman Advocaten

Marxman Advocaten is een full service kantoor voor ondernemers. De advocaten van Marxman begrijpen dat ondernemen topsport is. Wij doen er alles aan om u, als onze klant, nog succesvoller te maken. Net zo gedreven en vasthoudend als u. Wij beantwoorden uw vragen snel, to the point en helder. Als het even kan adviseren wij u ook proactief. En kijken samen met u naar nieuwe wegen en kansen.

Website www.marxman.nl
CP Jan de Wrede
E-mail
Telefoon +31(0) 65 25 73 311

Bloem Bloem

Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en eigenwijze accessoires. BloemBloem verhuurt luxe meubilair en decoraties voor grote en kleinere evenementen. Laat u inspireren en verrassen! Wij creëren de juiste ambiance.

Website www.heman.nl
CP Richard Verhoef
E-mail
Telefoon 088 655 4301

AVEX EFFECTIVE BUSINESS COMMUNICATIONS

We begrijpen dat communicatie – in welke vorm van ook – draait om impact. Daar ondersteunen we onze opdrachtgevers in en daarin gaan we ver. We realiseren betrouwbare en bedrijfszekere audiovisuele oplossingen waarmee we ze in staat stellen om te excelleren.

Website www.avex-int.com
CP René Schaddelee
E-mail
Telefoon +31 346 259259

SmaakMakers Compagnie

Wij zijn de SmaakMakers Compagnie. Fabrikant van gastvrijheid, smaak en beleving. Met onze 3 hospitality bedrijven: A&F Horeca Uitzendbureau, De Witte Brigade en Best Working Models én ons Horeca Payroll bedrijf, zijn wij dé one-stop-one-shop partner van vele mooie horecalocaties in Nederland. Alles wat we doen gaat over mensen en met een gepassioneerd team zijn we 100% gefocust en gespecialiseerd in hospitality Dit doen wij met een grote dosis creativiteit, onze Rotterdamse werkmentaliteit, vele trainingen en onze jarenlange ervaring!

Website smaakmakerscompagnie.nl
CP Kim de regt
E-mail
Phone 010-477.91.72

Bidfood - Waar professionals elkaar vinden

Als geen ander begrijpen wij de wensen en uitdagingen binnen de horeca. In onze Foodyards en op onze online marktplaats verbinden wij foodprofessionals. Een professionele partner voor uw complete food & non food inkoop.

Website www.bidfood.nl
CP Wim Stroes
E-mail
Telefoon ‪+31 (0)88 – 8008 998