Veerkracht

Veerkracht

Veerkracht verrast, inspireert en motiveert

Veerkracht is een unieke, stijlvolle evenementenlocatie nabij Apeldoorn. Een centraal gelegen, inspirerende, groene locatie voor bijeenkomsten tot 375 personen. Het is een locatie met een verhaal; Veerkracht is zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Een inspirerende evenementenlocatie die zich kenmerkt zich door een weids uitzicht over het Veluwse landschap, spectaculaire audio en visuele mogelijkheden en sfeervolle subruimtes. De prachtige tuin van 2000 m2 maakt dat Veerkracht voor vele doeleinden geschikt is.

Veerkracht is een locatie die mensen verrast, inspireert en motiveert. De realisatie van het pand was als een verhaal uit een jongensboek. Een uit noodzaak geboren oplossing toen de ambities groter waren dan het budget, maar nu het toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid. Veerkracht verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Het interieur is modern en industrieel met als eye-catcher het indrukwekkende projecties-cherm van 20 x 5 meter. De subzalen zijn luxe en huiselijk ingericht en hebben ieder een eigen karakter.  

Evenementenlocatie Veerkracht is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Green.DNA bedenkt, ontwerpt en bouwt haar eigen locaties en eventconcepten. Green.DNA durft andere keuzes te maken, is eigenwijs en ondernemend. Het enthousiaste team van Green.DNA is van begin tot eind betrokken en maakt een bijzondere beleving van ieder event. Op zoek naar een soortgelijke locatie in de Randstad? Bekijk evenementenlocatie Innovatiekracht van Green.DNA eens, een groene parel tussen stad en Rotterdamse Haven.  

Evenementenlocatie_Veerkracht_.jpg
evenementenlocatie_veerkracht.jpg
evenementenlocatie--veerkracht03.jpg
evenementenlocatie-Veerkracht-oranjerie.jpg
evenementenlocatie-veerkracht02.jpg
Locations_Veerkracht_hoofdfoto.jpg
Veerkracht tuin.jpg
Veerkracht uitzicht.jpg

Adresgegevens

Veerkracht
Oudhuizerstraat 31
7382 BS KLARENBEEK

  • Buitenhuis
  • Industriële omgeving
  • Gratis parkeren
  • Nabij NS station
  • Nabij snelweg
  • Gratis WIFI
  • Audio visuele voorzieningen aanwezig
  • Eigen catering
  • Tuin

Geen contactformulier beschikbaar

Er is voor deze locatie geen contactformulier beschikbaar