Oceandiva Nova

Amsterdam
,
Zuid-Holland

Over

Oceandiva Nova

Oceandiva Nova – Gecertificeerd met Green Award’s Platinum Label

De Oceandiva Nova is een 100% elektrisch aangedreven evenementenschip bekroond met het Platinum-label van Green Award. Met een state-of-the-art ontwerp en de modernste faciliteiten is deze eventlocatie indrukwekkend, stijlvol en legt het de lat hoger voor luxe locaties als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Het innovatieve schip beschikt over de nieuwste technologieën en vaart met een batterij van 2,2 MW vermogen door Nederland, Duitsland en België.

Met 2.625 vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen is ze een state-of-the-art locatie met de meest moderne faciliteiten. De Oceandiva Nova heeft een capaciteit van 100 – 1500 mensen en met haar lengte van 86 meter en een breedte van 17 meter maakt het schip een diepe indruk op haar gasten. De centrale ruimte is groots en beschikt over een enorme LED-wall die perfect ingezet kan worden bij brand events, bedrijfspresentaties en roadshows.

Vanaf het balkon heb je naast een mooi uitzicht op de centrale ruimte, ook toegang tot een van de buitenterrassen. Ervaar de vrijheid van het water door het event door te trekken naar buiten. Het upper deck bestaat uit een groot premium buitenterras en een luxe binnenruimte. De mogelijkheden van het upper deck zijn grenzeloos. Stap aan boord van de Oceandiva Nova en ervaar de eindeloze tailor-made mogelijkheden: a world apart!

Een groene golf voor elke eventprofessional
Oceandiva's inzet voor duurzaamheid in de evenementenbranche is erkend met het prestigieuze Platinum Label van Green Award. De Nova beschikt over een batterijsysteem van 2,2 megawatt, ondersteund door een geavanceerd Power Management System, wat haar operationele efficiëntie en duurzaamheid benadrukt. Voor safety- en back-up power-voorziening beschikt het schip tevens over een geavanceerde Back-up Generator, welke draait op HVO100 Biologische brandstof en DEX ecologische motorolie.

De rest van de vloot, de Oceandiva Original en Oceandiva Futura, varen op HVO100. Deze biobrandstof is gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen en reduceert onze CO2-uitstoot met tot wel 90%.

De evenementenschepen van Oceandiva zijn uitsluitend inzetbaar voor corporate events, niet voor privé-evenementen.


Oceandiva Nova Facts & Figures

  • Capaciteit: 100 – 1500 gasten
  • Oppervlakte: 2625 m2
  • 4 area’s: Central area / Balcony + terrace / Upper deck / Outside deck
  • 100% elektrisch aangedreven
  • Green Award certificaat: Platinum Label

Capaciteit

congres
600
beurs
1500
feest
1500
sit down dinner
1500

Neem contact op

Naam
Bedrijf
E-mailadres
Telefoonnummer
Uw bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Adres & 
contactgegevens

TT Vasumweg 156, 1033 SH Amsterdam