Onze partners

Dutch Venue Association is trots op de samenwerking met een aantal vooraanstaande partners in het evenementenvak. Partners die ons met raad en daad ondersteunen en mede bijdragen aan een financieel gezonde vereniging.

Al meer dan 35 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen. Dit doen wij met projectinrichting en tijdelijk voor evenementen. Het is onze missie om onze klanten effectiever te laten communiceren door het inzetten van audiovisuele oplossingen.

Van kleine tot grote en van eenvoudige tot complexe producties. Als geen ander weten we hoe wij uw organisatie en boodschap in ‘the spotlights’ kunnen zetten. Bij ons team kunt u - 24 uur per dag, 7 dagen per week - terecht voor de huur van audiovisuele middelen, de plaatsing en bediening ervan en voor de totale coördinatie en technische realisatie van het evenement.

Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Met een overzichtelijke, gemakkelijke webshop als dé plek voor uw bestellingen en inspiratie omtrent uw horeca zaak. We helpen onze klanten door de wereld van food dichtbij te brengen. Bidfood heeft een groot assortiment met meer dan 50.000 producten. We bieden A merken en kwalitatieve eigen merken, de scherpste acties en er is altijd iemand in de buurt om uw vragen te beantwoorden.

BloemBloem verzorgt de eventstyling van jouw feest, beurs, evenement, festival, studiosetting of congres op elke gewenste locatie. Onze eventspecialisten denken met je mee voor het concept van de ruimtes en gelegenheden op basis van jouw ideeën en wensen en helpen met de uitvoering daarvan.

Héman Horecaverhuur

http://heman.nl

Héman is de horecaverhuurservice waar je moet zijn voor een groot assortiment voor party- en horecabenodigdheden. We werken iedere dag hard aan om alle verhuurmaterialen klaar te zetten jouw evenement. Zowel particulier als zakelijk. Met trots kunnen we zeggen dat we dit al zo’n ruim 100 jaar doen en dat wij één van de marktleiders van Nederland zijn. Wij hebben namelijk het grootste verhuurassortiment wat we verhuren door heel Nederland.

We beschikken over meer dan 3000 verhuurartikelen. Van koffielepeltje tot podium en van stoel tot keukenapparatuur. Ons streven? Bij elke partij staan wij voor je klaar, zodat je het niet alleen hoeft te doen. We geven advies, halen of brengen de materialen als je wilt bij je op en bieden we op- en afbouw aan. Zelfs de afwas nemen we van je over. Dit doen we met een team, vol met enthousiaste collega’s die graag meedenken en service hoog in het vaandel hebben staan. Met elkaar, en met onze klanten.

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het weer. Maessen Tentsupply maakt met een uitgebreid assortiment aan overkappingen, van sfeervolle flextent tot aluminium boogspant paviljoen, gegarandeerd een einde aan deze onzekerheid.

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, festival, privé feest of het realiseren van een semi-permanente locatie; met Maessen Tentsupply is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheiden talrijk. Maessen Tentsupply is al sinds 1995 een graag geziene partner op veel evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Het bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit, flexibileit en vernieuwing. Weer of geen weer: op Maessen Tentsupply kunt u bouwen!

Smaakmakers Compagnie

http://smaakmakerscompagnie.nl

Omdat we weten dat een succesvolle horeca onderneming- of event, valt of staat met de MENSEN die er werken, zijn wij ontzettend gemotiveerd om de beste vacature-matches te maken! Wij matchen de allerbeste mensen op de allerleukste jobs in de hospitality branche!

Wij zijn heel goed in vinden-binden-trainen van de leukste medewerkers voor de hospitality branche! En dat doen we met eigenzinnige aanpak op het gebied van online- en offline marketing- en communicatie, met trainingen, workshops én events.

Wij zijn de one-stop-one-shop hospitality organisatie ‘Smaakmakers Compagnie', bestaande uit 4 bedrijven

  1. AENF Hospitality: Voor enthousiaste horecamedewerkers!
  2. Koksbemiddelingsbureau De Witte Brigade: Van afwasser en hulpkoks tot zelfstandig werkend koks en chefs.
  3. Hostessbureau Stella Agency: Voor events en beurzen
  4. Pay-Rules: Jouw eigen flexibele pool, financieel en juridisch goed beheerd.

Marxman Advocaten

http://marxman.nl

Wij begeleiden klanten voorafgaand aan, tijdens en na een evenement. Dat kan betrekking hebben op advisering en ondersteuning tijdens contractonderhandelingen of het in kaart brengen van risico’s voorafgaand aan een evenement. Het aanpassen van het contract of het voorkomen/ beperken van risico’s die tijdens het evenement naar voren komen alsmede bijstand met betrekking tot geschillen rondom een evenement.

GreaterVenues is de nieuws- en inspiratieplatform binnen de Nederlandse evenementenbranche en onderdeel van High Profile Locaties. Binnen de branchemedia onderscheidt de website zich met een heel heldere focus: de opdrachtgevers inspireren met de mooiste en meest bijzondere locaties voor zakelijke meetings en events. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stond daarom één vraag centraal: hoe kunnen wij opdrachtgevers nog beter inspireren en informeren over de meest bijzondere locaties?

Onze wekelijkse nieuwsbrief voorziet je van het laatste nieuws over de nieuwste, gerestylede en meest inspirerende locaties, evenals trends en ontwikkelingen in de markt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en ontdek je meeting & event locaties waar je nooit eerder aan hebt gedacht!

Jouw eventlocatie ook op onze site?

Word lid van DVA